Bryllupsfotografering 12.08.2017

mitt første....


Dagen startet hos frisøren, der jeg måtte ta litt stemningsbilder. Av brud, forlovere og brudepikene.
Før og etter bilder blant annet av sminke og hår :)
Været var ikke akkurat det beste, overskyet og litt regn. Men det ble bedre i løpet av dagen. Overskyet vær er egentlig det beste for en fotograf, selv om paret selvfølgelig vil ha godt vær og sol. Og solen kom også etterhvert.
For å ta bilder i kirken måtte jeg låne en Sigma 70-200mm f2.8 linse. I kirker er det vanligvis dårlig lys og blits er ingen mulighet der.

IMG_6524.JPG

Aldri tatt bilder i kirken før, men resultatet var bra. Tok mange bilder selvfølgelig. Fikk tatt bilder av de viktigste øyeblikkene i kirken.
Etter kirken var det bilder av paret og forlovere. Blant annet på en skatepark, og ved en grafitti vegg. Det ble noen veldig kule bilder. Tror også de som skatet der, syns det var litt morsomt. 
Brudgommen og den ene forloveren, tok også en liten tur på brettet :)
Det ble veldig fin kontrast med det flotte brudeparet, og den grafitti veggen. Morsomt å ta litt annerledes bilder enn de vanlige "fine" bildene. 
Den ene forloveren til bruden hadde en del tips om hvordan de kunne posere. Og det var fint ettersom jeg ikke har så mye erfaring om dette enda.

 

IMG_6936-Edit.JPG

Brudeparet gikk igjennom byen til stedet der festen skulle være. Det ble  noen kule bilder mens vi gikk. Brukte Sigma 50mm 1.4 art linsa på dette tidspunktet. En flott og skarp linse.
På festen fortsatte det med noen bilder av gjester, taler, gaver etc. De beste bildene er hvis folk ikke ser at dem blir tatt bilde av. Det blir liksom de riktig fine stemningsbildene.

Ca kl tolv syns jeg det var bra, og tok turen hjem. Da hadde jeg jo fotografert stort sett hele dagen :) Resultatet ble over 1000 bilder, og leverte omtrent 200 bilder i farge og svart hvitt. Redigert i Adobe Lightroom.
Et veldig flott bryllup, og fin erfaring hvis det skulle bli flere bryllup.

 

IMG_7127-4.JPG